Acasă Actualitate Brandul Reserved, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa,...

Brandul Reserved, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, prezent din octombrie, în Iulius Town Timişoara

DISTRIBUIȚI

IULIUS şi LPP S.A., cea mai mare companie de modă din Europa Centrală și de Est, au încheiat un parteneriat pentru inaugurarea, în toamnă, a unui magazin Reserved, în ansamblul mixt Iulius Town Timişoara. Aceasta va fi prima locaţie Reserved din reţeaua naţională de retail a companiei IULIUS şi se alătură magazinelor din grupul LPP deja prezente, precum Cropp, House şi Sinsay.

Cea mai mare destinaţie de cumpărături din afara Capitalei, localizată în ansamblul mixt Iulius Town Timişoara, va fi completată cu un nou brand apreciat. În luna octombrie, Reserved, parte a grupului polonez LPP S.A. şi unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, va inaugura un magazin de aproximativ 1.800 mp. Aceasta va fi prima locaţie marca Reserved din reţeaua naţională a companiei IULIUS, unde LPP S.A. este prezent deja cu brandurile Cropp, House şi Sinsay, iar în curând şi cu Mohito, la Iulius Mall Iaşi.

 Reserved este un brand care urmărește ultimele tendințe în colecțiile sale, combinând modelele clasice cu propuneri originale și de ultimă oră. Se inspiră din multiculturalismul marilor metropole din Europa și America, dar și din viața cotidiană metropolitană din Tokyo sau Seul. Oferta brandului include linii pentru femei, bărbați și copii. Cumpărătorii pot găsi aici și îmbrăcăminte unisex și o gamă extinsă pentru femeile însărcinate.

Reserved include o varietate de colecții care reflectă cele mai recente tendințe, minimaliste și premium de o calitate excelentă. Atunci când creează colecții, brandul depune mult efort pentru a testa noi soluții în domeniul modei sustenabile și crește treptat ponderea modelelor ecologice din linia Eco Aware în colecțiile sale.

 Despre LPP 

LPP este o companie poloneză de familie care îmbracă clienți din aproape 40 de piețe globale. În ultimii 30 de ani, LPP a construit de la zero cea mai mare companie de modă din Europa Centrală și de Est, gestionând cinci mărci recunoscute: Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay. LPP este prezent în 40 de țări din Europa, Africa și Asia, cu o rețea de peste 2.045 de magazine și peste 29.000 de angajați în birourile și structurile de vânzări.

Comentarii

comentarii