Acasă Actualitate Brantner chinuie Timișoara!

Brantner chinuie Timișoara!

DISTRIBUIȚI

Timișoara continuă își păstreze mizeria pe străzi. Reacția unor cetățeni responsabili și înființarea unor pagini pe facebook, având ca tema ”Timișoara murdară!”, nu au avut niciun efect asupra autorităților și a firmelor care se ocupă cu măturarea străzilor.

Pe domnul Gelu l-am oprit aleatoriu pe stradă și l-am întrebat despre curățenia din oraș. El e născut în Timișoara, în urmă cu 66 de ani, și a  mărturisit: ”Brantner chinuie acest oraș minunat. Ar trebui să vedem zilnic angajații acestei firme că mătură străzile! Dumneavoastră i-ați văzut? Foarte rar sunt! În 2022, i-am văzut de câteva ori. Atât! Nici măcar de sărbători. Poate ei mătură, dar nu se văd. Noi vedem deșeurile pe drumuri! Atât! Din când în când mai vezi mașina lor adunând sacii plini de deșeuri abandonați de firme, în colțul străzilor, pe spațiul verde sau pe la semafoare. E o rușine…! Cum să lași saci plini de gunoaie zilnic pe trotuar?”.

Adevărul este crunt! Timișoara este un oraș murdar. Este răspunsul general pe oricine îl întrebi pe stradă despre curățenia din oraș.

”Eu nu am văzut mai multe gunoaie pe străzi, așa cum am observat în ultimii doi-trei ani. Nu mai vorbesc de zona piețelor, a străzilor din jurul piețelor sau din cartierele mărginașe. Eu sunt pensionar și merg mult pe jos ca să fac mișcare și când îmi vizitez băiatul, dar și când mă duc la cumpărături sau în vizită la un prieten. E gunoi pe străzi. Unde e firma asta cu nume greu de pronunțat care mătură străzile? De ce nu le mătură…? Probabil ei se laudă că mătură străzile, dar noi nu îi vedem, iar orașul e mizer”, s-a revoltat domnul Ilie Crețu, 72 de ani.

Ne-am deplasat și noi de-a lungul arterelor și am făcut niște poze. Iată-le! Probabil că reprezentanții Brantner sunt ocupați și nu răspund la telefonul afișat pe site-ul lor: +40 356 918.

Comentarii

comentarii