Acasă Actualitate Bravo! Pedagogic, Moisil, Ungureanu și Școala nr. 16 Timișoara!

Bravo! Pedagogic, Moisil, Ungureanu și Școala nr. 16 Timișoara!

DISTRIBUIȚI

Mai mulți directori, profesori și elevi din cadrul unităților de învățământ din județul Timiș au fost premiați la Palatul Parlamentului din București, în cadrul unei ample manifestări, la care a fost prezent inclusiv ministrul Educației, Sorin Câmpeanu.

Prof. Aura Danielescu, inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a explicat: ”E o mare bucurie pentru județul Timiș să fie reprezentat pe scena Palatului Parlamentului de directori, profesori și elevi din unitățile de învățământ, reprezentanți ai ISJ Timiș.

Pe scena unei frumoase săli din Palatul Parlamentului, 4 unități de învățământ au primit astăzi, certificatul “Școală Europeană” 2022, pentru performanțele deosebite obținute în activitatea de cooperare europeană și pentru contribuțiile aduse la promovarea și dezvoltarea dimensiunii europene a educației.

Domnul Ministru Sorin Cîmpeanu, secretarii de Stat și reprezentanți ai parlamentului, au strâns mâna colegilor directori de la școlile din Timiș, colegilor profesori și elevilor, ce au avut contribuție în obținerea titlului de Școală Europeană.

Ne mândrim cu aceste școli, cu cele ce dețin încă titlul și ne dorim din suflet să avem anul viitor, pe scena Palatului, cât mai multe școli din Timiș. Bravo! Pedagogic, Moisil, Ungureanu, Școala Gimnazială nr. 16 Timișoara” – este mesajul ISJ Timiș, miercuri 8 iunie 2022.

 

Comentarii

comentarii