Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Năstase, mărturisire șocantă: „Soțul m-a bătut până mi-a lăsat fisură pe...

Brigitte Năstase, mărturisire șocantă: „Soțul m-a bătut până mi-a lăsat fisură pe craniu”

3351
DISTRIBUIȚI

brigitte nastase marturisire emotionanta despre tragedia care i a marcat viata 423928Mărturisire șocantă făcută de Brigitte Năstase. Vedeta a povestit că a fost bătută fără milă de fostul său soț și recunoaște că fără Ilie Năstase nu ar fi scăpat cu viață.

„Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat.

Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Pentru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze”, a declarat aceasta pentru AntenaStars.

Comentarii

comentarii