Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt, cadouri de lux de la o prietenă

Brigitte Sfăt, cadouri de lux de la o prietenă

1643
DISTRIBUIȚI

brigitte sfat 80940800Brigitte Sfăt pare încă destul de supărată pe soţul ei, care a înşelat-o în urmă cu doar câteva luni. Atunci, diperată şi cu ochii în lacrimi, bruneta a mers să-şi confrunte rivala şi a povestit la televizor că după ce descoperă infidelităţile soţului, el îi cumpără dragostea cu câte o poşetă scumpă. Soţia tenismenului a povestit la acel moment că, contrar părerilor rivalelor sale, Ilie Năstase nu o ține în puf și în daruri, ci muncește pentru tot ceea ce are.
Conform Click!.ro, de ziua ei, când a schimbat prefixul, Brigitte Sfăt a primit în dar tot o poşetă de la o persoană specială! Nu este vorba despre vreun domn, ci o prietenă care i-a fost aproape mai mult decât i-a fost vreodată soţul în momentele critice.
Istoria pare să se repete şi la fix cinci luni de la operaţie, aceleaşi persoane reuşesc să-i readucă zâmbetul pe buze brunetei cu un cadou extravagant pe care până acum doar soţul ei îşi permitea financiar să i-l facă.
“Mulţumesc mult prietenei mele Flori Tolici, m-ai copleşit! De când îmi doream!”, a scris bruneta pe Facebook alături de căteva fotografii cu poşeta ei de lux primită în dar.
Sursa: romaniatv.net

Comentarii

comentarii