Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt divorţează de Ilie Năstase. A depus actele de divorţ

Brigitte Sfăt divorţează de Ilie Năstase. A depus actele de divorţ

2669
DISTRIBUIȚI

Brigitte Sfăt vrea să divorţeze de Ilie Năstase şi a depus miercuri toate hârtiile necesare, la Judecătoria Sectorului 1, din Bucureşti.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit în iunie 2013, la Timişoara, dar formau un cuplu din 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi anterior, Ilie Năstase având cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.

Pe parcursul anului trecut relaţia celor doi a fost foarte tumultoasă, cauzată în special de aventurile amoroase ale fostului tenisman. În vară ea a anunţată că se vor separa, iar în decembrie au mers la notar, pentru a divorţa amiabil. Se pare că aceştia nu s-au înţeles însă în faţa notarului, astfel că diferendurile de ordin material vor fi rezolvate la tribunal.

În iulie 2017, Brigitte Sfăt scria pe pagina sa de Faceook, foarte supărată pe Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase: “Astazi, 12 iulie, anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m am saturat de nesimtirile fostei sotii, de faptul ca non stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua.

Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1200000€…… iar in fiecare an peste 300000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti…..

Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina”.

Comentarii

comentarii