Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt nu divorțează de Ilie Năstase. Ce a făcut de fiecare...

Brigitte Sfăt nu divorțează de Ilie Năstase. Ce a făcut de fiecare dată când soțul a înșelat-o

1019
DISTRIBUIȚI

BRIGITTE-SFAT-SI-ILIEBrigitte Sfăt nu divorțează de Ilie Năstase. Bruneta a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de soțul ei și a recunoscut că religia nu îi permite să renunțe la căsnicia cu fostul tenismen.
Dacă în urmă cu doar câteva luni, cei doi dădeau semne că vor divorța, ei bine, se pare că lucrurile nu sunt atât de simple. Brigitte a recunoscut că de fiecare dată când a fost înșelată, și-a cumpărat o mașină.
„Nu sunt o persoană care să stea cu forța lângă cineva, însă religia nu-mi permite să intentez divorț, eu sunt penticostala. Nici el nu si-a dorit sa ne separam, drept pentru care NU divorțăm. Eu vreau să-l iert. De fiecare dată când m-a îșselat mi-am luat o masina”, a declarat Brigitte Sfat pentru Stirile KanalD. În perioada în care a aflat infidelitatea sotului, Brigitte se afla la o clinica din Viena, unde a fost operată după ce i-au fost descoperite două tumori. „As fi putut sa fac cancer, acum e OK totul, sunt bine”, a mai declarat Brigitte Sfat pentru Stirile KanalD.

Comentarii

comentarii