Acasă Actualitate Bucurie la PSD Timiș după rezultatele exit-poll-ului din primul tur de alegeri

Bucurie la PSD Timiș după rezultatele exit-poll-ului din primul tur de alegeri

647
DISTRIBUIȚI

Bucurie și aplauze la sediul PSD Timiș după anunțarea rezultatele exit-poll-ului. Urmează mobilizarea pentru turul doi.

În ciuda faptului că Viorica Dăncilă, candidata partidului pentru funcţia de preşedinte, a obţinut locul 2, cu jumătate din voturile contracandidatului cu care se va confrunta în turul 2, Klaus Iohannis, cei de la PSD Timiş au fost mulţumiţi de rezultat.

Călin Dobra, liderul filialei locale a social-democraţilor, a dorit să mulţumească electoratului PSD din judeţ, spunând că mai urmează şi turul 2 acum, iar pentru primul, fiind partid de guvernare, nu ar fi avut timp de campanie eletorală.

„Sunt bucuros de rezultat și de faptul că am intrat în turul doi. Asta nu înseamnă că am câștigat, bineînțeles că ne obligă să ne mobilizăm mai mult. Trebuie să ținem cont şi de faptul că în perioada de campanie electorală am fost la guvernare, iar actul de guvernare a ocupat foarte mult timp, pentru că asta înseamnă să guvernezi pentru români. Nu a fost timp pentru campania electorală, cum au avut ceilalți candidați, inclusiv președintele. Eu sunt ferm convins că acum, în turul doi, cu toții vom conștientiza și voturile care au fost distribuite spre ceilalți candidați vor veni spre  PSD, urmând ca Viorica Dăncilă să fie președintele tuturor românilor”, a declarat Dobra, la aflarea primelor rezultate neoficiale.

Comentarii

comentarii