Acasă Actualitate Bugetul Lugojului va fi rectificat

Bugetul Lugojului va fi rectificat

DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Lugoj se va întruni, vineri, 8 mai, de la ora 14, într-o şedinţă extraordinară. Principalul punct de pe ordinea de zi se referă la rectificarea bugetului local pe anul 2009, prin reducerea cu 2.150.000 de lei a cheltuielilor de personal la capitolul „Învăţământ”. „Acest lucru nu va afecta învăţământul lugojean şi salariile profesorilor, întrucât noi am prevăzut de la început o creştere a sumei pentru cheltuieli de personal, necesare pentru o eventuală echilibrare”, a precizat primarul Francisc Boldea.
Pe ordinea de zi figurează şi alte puncte, care nu au fost votate în şedinţele trecute: realizarea unor investiţii din sumele obţinute în urma derulării emisiunii de obligaţiuni pe piaţa internă de capital; aprobarea editării ziarului „Monitorul de Lugoj”.
De asemenea, se vor discuta proiectele privind: însuşirea Raportului de evaluare al unui teren de 3.000 de metri pătraţi, în vederea vânzării acestuia; trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Lugoj, a unei suprafeţe de 8,0304 de hectare.

Comentarii

comentarii