Acasă Actualitate “Bună dimineața, din Gayșoara!” Mesajul judecătoarei Adriana Stoicescu, după victoria lui Fritz

“Bună dimineața, din Gayșoara!” Mesajul judecătoarei Adriana Stoicescu, după victoria lui Fritz

DISTRIBUIȚI

Mesaj dur al judecătoarei Adriana Stoicescu după ce Dominic Fritz a fost reales ca primar al Timișoarei. Magistratul a criticat deseori evenimente dedicate LGBT, finanțate de Fritz.

„Bună dimineața din Gayșoara! Să avem o săptămână plină de curcubeu si lupte cu “dujmani” imaginari! Cine pleacă ultimul să stingă lumina ca să salveze planeta și să dezlege bichonu’…..”, a scris Adriana Stoicescu pe Facebook.

Cu finanțări de sute de mii de lei, prin Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara, Asociația Identity.Education este una dintre organizațiile favorizate de USR-știi din Timișoara. În campania electorală, membrii comunității LGBT au declarat că îl susțin pe Fritz pentru încă un mandat. Anul aceste, în cadrul programului Legacy Timișoara 2023, asociația a primit peste 210.000 de lei, pentru acțiunea ”Cronici comunitare”, în detrimentul unor evenimente de anvergură și prestanță cum printre care Timișoara Jazz Festival 2024, La UVT, Cultura este Capitală 2024 și Timițoara “Guitar Friendly School”.

Comentarii

comentarii