Acasă Actualitate Bunica criminală stă doar 8 ani după gratii

Bunica criminală stă doar 8 ani după gratii

463
DISTRIBUIȚI

Kassandra – răzbunată doar parţial….
Decizie mult prea blândă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Dorina Rozalia Păcurariu (40 ani), din Lugoj, a reuşit să scape mai uşor decât se aştepta. Ea este bunica criminală care a bătut-o crunt şi a supus-o unor tratamente cu adevărat criminale pe propria nepoată. Fetiţa, care în 2008 avea doar trei ani, a necesitat 120 de zile de îngrijiri medicale. Kassandra a scăpat miraculos de la o moarte sigură, fiind înfiată de familia fostului fotbalist Iosif Rotariu.

Şi-a tratat nepoata ca în lagărele de concentrare

Medicii legişti au stabilit că micuţa a rămas în viaţă prin intermediul unui miracol. Bunica criminală a fost iniţial condamnată la 12 ani de închisoare de Tribunalul Timiş. A făcut recurs şi a scăpat cu opt ani. Poliţiştii timişeni au săltat-o, miercuri, din apartamentul său din Lugoj. Ea va ajunge la Penitenciarul Arad pentru ispăşirea pedepsei. Dorina Rozalia Păcurariu nu a fost acuzată doar că îi aplica din când în când câte o corecţie nepoatei sale de trei ani. Femeia este bănuită că ar fi turnat acid surfuric pe minoră şi ar fi ars-o cu ţigarea.

Zeci de operaţii pentru salvarea unei vieţi

Poliţiştii nu au avut probleme în a o aresta pe bunica criminală. Oamenii legii susţin că Rozalia se aştepa să fie ridicată de poliţişti şi nu a protestat în niciun fel. „Poliţiştii au reţinut, miercuri dimineaţa, în Lugoj, o femeie de 40 de ani, pentru care Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare pentru 8 ani. Femeia a fost condamntată pentru tentativă de omor. Fetiţa de trei ani agresată de femeie avut nevoie de 120 de zile de îngrijiri medicale. Aceasta a fost introdusă în arestul IPJ Timiş urmând a fi transferată la penitenciarul din Arad pentru a-şi ispăşi pedeapsa”, spune Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. Pentru a scăpa cu viaţă fetiţa a avut nevoie de 20 de operaţii. Şansa ei a fost familia Rotariu, care a înfiat-o şi i-a dat speranţa unei noi vieţi.

Comentarii

comentarii