Acasă Actualitate Bunicii singuri de la căminul Primăriei Timișoara vizitați de colindătorii Penitenciarului Timișoara 

Bunicii singuri de la căminul Primăriei Timișoara vizitați de colindătorii Penitenciarului Timișoara 

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Crăciunului 2023, Casa Esterei și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au organizat o masă festivă de neuitat pentru bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice Inocențiu Micu Klein.

A fost un eveniment plin de emoție și iubire, menit să aducă comunitatea împreună și să celebreze esența acestei sărbători minunate.

Colaborarea cu grupul de colindători din Penitenciarul Timișoara a adus bucurie și armonie, în timp ce preotul capelan Florin Avram a dăruit tuturor câte  o vorbă bună, aducând mai aproape lumina și speranța Crăciunului.

Povestirile pastorilor Mihai Fișteac și Mariț Cristian au pus în prim-plan semnificația spirituală profundă a Nașterii Mântuitorului.

Un moment special l-a reprezentat  vizita adorabilă a copiilor de la Fundația Beraca, care au împărțit cu generozitate cadouri pline de dragoste și bucurie, aducând un zâmbet cald pe fețele celor vârstnici.

În această zi minunată, am simțit puterea comunității și importanța iubirii și acceptării. Crăciunul este despre a fi împreună, despre a împărtăși bucuriile și a ne sprijini reciproc în cadrul unei comunități unite – este mesajul DASTM.

 

Comentarii

comentarii