Acasă Eveniment Ca-n filme. Doi mascați au jefuit o sală de jocuri în doar...

Ca-n filme. Doi mascați au jefuit o sală de jocuri în doar un minut

DISTRIBUIȚI

2 bărbaţi cu cagule au jefuit o sală de jocuri de noroc din oraşul arădean Chişineu-Criş, sub ameninţarea unui obiect ce pare a fi un pistol, conform imaginilor înregistrate de sistemul de supraveghere şi declaraţiilor martorilor, suspecţii fugind cu suma de 7.500 de lei.

Atacul a avut loc duminică, iar poliţiştii fac cercetări pentru identificarea făptaşilor.

“Poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unei săli de jocuri de noroc din localitate, două persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi ameninţat casierul cu un obiect ce părea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecând într-o direcţie necunoscută. A fost constituită o echipă operativă, care efectuează cercetări, în vederea identificării şi depistării autorilor”, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, citat de Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru agenție că jaful a durat un minut, iar suspecţii i-au ameninţat pe angajaţii sălii de jocuri, în timp ce câţiva clienţi au fost forţaţi să stea în genunchi cu mâinile ridicate.

În acest timp, unul dintre agresori a scos banii din casa de marcat şi i-a pus înr-un rucsac, după care cei doi au fugit.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt analizate de către anchetatori.

UPDATE: Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat că suspecţii principali au fost prinşi şi sunt în custodia poliţiştilor, urmând ca alte precizări să fie făcute după ce sunt duşi la procurorul de caz pentru a fi acuzaţi pe tâlhărie calificată.

 

Comentarii

comentarii