Acasă Eveniment Cadavru găsit în apele Lacului Gozna! Ar putea fi un student filipinez,...

Cadavru găsit în apele Lacului Gozna! Ar putea fi un student filipinez, dispărut în urmă cu 10 zile

924
DISTRIBUIȚI

Trupul unui bărbat a fost scos, joi dimineaţă, din apele Lacului Gozna, de către pompierii reşiţeni, presupunându-se că ar fi studentul de naţionalitate filipineză, dispărut în apele lacului în urmă cu zece zile, scrie Agerpres.

”La faţa locului au acţionat pompierii militari ai Detaşamentului Reşiţa. Echipajul a intervenit cu o barcă pentru degajarea unei persoane înecate în lacul Gozna. În ceea ce priveşte identitatea acesteia, nu poate fi stabilită decât după identificarea persoanei, însă alte sesizări de înec nu am avut”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Un grup de patru tineri din Timişoara, studenţi străini la Facultatea de Medicină, au intrat în Lacul Gozna pe data de 31 iulie, dar unul dintre ei nu a mai ieşit la suprafaţă. Acesta a fost căutat mai multe zile de pompierii reşiţeni şi de scafandrii din Drobeta Turnu Severin, în ajutorul cărora a fost adus şi un sonar, însă fără succes.

Pentru că nu au mai existat alte sesizări de înec în ultimele zile, se presupune că trupul scos din apă ar fi al studentului la Medicină, născut în Filipine şi având cetăţenie iordaniană.

Comentarii

comentarii