Acasă Eveniment Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe râul Bega, în zona...

Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe râul Bega, în zona centrală a Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră pe râul Bega din Timișoara. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această dimineață. Alerta a fost dată chiar de un trecător. La fața locului au sosit polițiștii, pompierii și medicii de urgență care au preluat trupul neînsuflețit. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Un trecător, care se afla într-o zonă din centrul Timișoarei, a văzut cadavrul cum este dus de ape. Imediat, a sunat la 112. Oamenii legii au adus la mal trupul neînsuflețit și au găsit în buzunar portofelul cu cartea de identitate.

Din primele informații, pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență și nu se afla de mult timp în apă. Anchetatorii fac cercetări pentru a afla cum a avut loc tragedia.

Andreia Jerdea – purtător de cuvânt al IPJ Timiș: „Polițiștii timișoreni au fost anunțați prin 112 cu privire la faptul că un cadavru plutea pe Bega, fiind vorba de un bărbat de 67 de ani din Timișoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în care se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și împrejurările survenirii decesului”.

Momentan nu se știe dacă acesta s-ar fi sinucis sau ar fi căzut accidental în apa adâncă de doi metri. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală unde va fi supus autopsiei.

Comentarii

comentarii