Acasă Actualitate Cadou de la Enel, de Crăciun: mii de timişoreni au rămas fără...

Cadou de la Enel, de Crăciun: mii de timişoreni au rămas fără curent şi fără căldură de la Colterm

3360
DISTRIBUIȚI

Mii de timişoreni din  zona Circumvalaţinii – Dacia din Timişoara s-au trezit cu frigiderele dezgheţate în dimineaţa celei de-a doua zile de Crăciun şi cu caloriferele reci bocnă, pentru că a apărut o defecţiune în reţeaua Enel care a afectat şi punctul termic din zonă. Asta, după ce în noaptea de miercuri spre joi, becurile locuitorilor din respectivele zone abia pâlpâiau, asemeni lumânărilor, iar sunete ciudate se auzeau în caloriferele în care apa caldă abia mai picura.

Vara, pe caniculă, Enel este depăşit de consumul mare de energie al ABONAŢILOR CARE PLĂTESC FACTURILE, aşa cum a mai făcut-o (şi nu doar o dată!), iar iarna, mai ales noaptea, când consumul este redus, în reţeaua Enel apar alte probleme care-i lasă pe timişoreni fără curent.

În respectiva noapte, cine a avut (ne)şansa să se trezească şi să aibă nevoie de lumină, şi-a trezit restul familiei să întrebe de ce au schimbat becurile peste noapte, cu … lumânări. Iar dimineaţa, frigiderele curgeau, mâncarea se pune în ferestre sau pe caloriferele îngheţate de Avarul Enel.

“Este o avarie de care ştim, în acea zonă. Se lucrează pentru remediere. Probabil în jurul orei 12.00 va fi reluată alimentarea cu energie”, a răspuns Dispeceratul Enel Timişoara, în timp ce Colterm a confirmat: “Da, avem o problemă în acea zonă, dar nu din cauza noastră, ci a unei defecţiuni care a apărut la Enel şi care ne afectrează şi pe noi”.

Comentarii

comentarii