Acasă Actualitate Cadou inedit din partea Teatrului Național Timișoara pentru seniori, de Ziua Națională...

Cadou inedit din partea Teatrului Național Timișoara pentru seniori, de Ziua Națională 2019

479
DISTRIBUIȚI

Câteva zeci de beneficiari ai Direcției de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Timișoara au beneficiat de un cadou inedit din partea Teatrului Național din Timișoara. Astfel, 50 de pensionari au fost invitați la teatru, de Ziua Națională a României, pe 1 decembrie.

Ei au vizionat spectacolul “Proștii sub clar de lună”, inconfundabila comedie a lui Teodor Mazilu. În regia lui Ion-Ardeal Ieremia, spectacolul a adus în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai Timișoarei: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Matei Chioariu, Cristina König, Raul Băștean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Alina Spiridon / Mădălina Toderaș, Flavius Retea și Ștefan Roman.

Dragii noștri bunici s-au bucurat nespus de ocazia de a participa la o reprezentație de teatru în Sala Mare a Palatului Culturii din Timișoara.

“Pentru noi, pensionarii cu venituri mici, astfel de cadouri sunt mai mult decât binevenite! Mă bucur că am ocazia ca, împreună cu prietenele mele, de la Clubul pensionarilor din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, să vizionez un spectacol bun de teatru” consideră o beneficiara a serviciilor DASTM. Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara mulțumește în numele beneficiarilor săi pentru atenția deosebită și surprizele plăcute oferite de Teatrul Național Timișoara -este mesajul lui Corina Eva.

Comentarii

comentarii