Acasă Cultura Cafekultour 2019 – Săptămâna cafenelor – începe în pași de dans, la...

Cafekultour 2019 – Săptămâna cafenelor – începe în pași de dans, la Timișoara

354
DISTRIBUIȚI

Cafekultour 2019 –Săptămâna cafenelor, o adevărată sărbătoare a Europei și a multiculturalității în Timișoara – va avea loc, din 15 până în 21 aprilie, și va începe în pași de dans, cu un mare spectacol, la Ambasada, de la ora 19.

Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara, în colaborare cu Consulatul Onorific al Spaniei, Asociația Timișoara 2021, propune o săptămână întreagă de spectacole cu artiști din Belgia, Polonia, Austria, Germania, România, Franța și Spania.

“Cafekultour 2019 se anunță foarte bună și spectaculoasă cu noutăți, iar pentru prima dată avem activități și destinate copiilor ChocolatKultour. Anul acesta avem sprijinul și Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021”, a spus Ciril Fierobe, directorul Institutului Francez Timișoara, miercuri 3 aprilie.

În program: muzică, teatru, dans contemporan și filme.

O altă noutate a celei de-a 15-a ediții o reprezintă seara franceză când va fi ocazia de a marca deschiderea Sezonului România-Franța 2019 la Timișoara, cu trei reprezentanți emblematici ai noii scene muzicale din Hexagon!

Creat în 2005, la inițiativa Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara festivalul și-a construit o identitate care seamănă orașului, oferind locuitorilor săi pretexte de întâlnire cu forme artistice variate.

Evenimentul are susținerea Asociației Timișoara 2021, a Goethe Institut și a Ambasadei Franței în România. Parteneri: Delegația Wallonie Bruxelles, Institut Polonez, Forumul Cultural Austriac, Asociația Via Rumania și Consulatul Onorific al Spaniei la Timișoara.

 

Comentarii

comentarii