Acasă Actualitate Calculatoare pentru Clubul Copiilor din Galșa

Calculatoare pentru Clubul Copiilor din Galșa

DISTRIBUIȚI

Universitatea noastră continuă acțiunile prin care copiii din tot județul să beneficieze de o educație solidă, dar și de o creștere armonioasă și sprijin din partea comunității. Astfel, prin grija Departamentului IT al U.V.V.G. Arad, Clubul Copiilor din Galșa a fost dotat cu 10 unități de calculatoare și monitoarele aferente.

Parteneriatul dintre U.V.V.G. Arad și Clubul Copiilor din Galșa durează de câțiva ani și este bazat pe crezul comun că doar cu o educație solidă și cu petrecerea timpului liber învățând în joacă se pot crea viitori profesioniști.

Prof. univ. dr. habil Coralia Cotoraci, Rectorul U.V.V.G. : „Copiii sunt viitorul nostru, și pe cât de mult ne implicăm cu toții în educația și formarea lor ca oameni, cu atât mai mult ne vom putea mândri de oamenii minunați care vor deveni. Universitatea noastră se implică în viața comunităților urbane și rurale din județ, având astfel ocazia să vedem, încă din perioada copilăriei, cum arată viitorul nostru, al tuturor.”

Clubul Copiilor din Galșa, coordonat de părintele Adorian Trif, din parohia Galșa, este un after-school modern, pentru copiii comunității gălșene și nu numai. În prezent, aproximativ 50 de copii se bucură de activități practice : studierea limbii române și matematică, clasele 0-IV, matematică de gimnaziu, secție de etnografie și folclor, dezvoltare personală, teatru de păpuși, bucătărie unde tinerii pot învăța să gătească și sală de internet modernă.

Toate activitățile clubului stau sub semnul voluntariatului, iar activitățile la care participă copiii sunt gratuite.

Comentarii

comentarii