Acasă Actualitate Călin Dobra anunţă lansarea unui program de relansare economică în Timiş. Detaliile,...

Călin Dobra anunţă lansarea unui program de relansare economică în Timiş. Detaliile, în curând – Video

979
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a anunţazt printr-o declaraţie de presă, prezentată printr-o filmare distribuită pe Facebook, lansarea unui program pentru relansarea economică, dar şi socială a judeţului. Intitulat OcroTIM, acesta va deveni realitate efectiv în câteva zile, când vom afla ce conţine planul CJT de ajutare a fermierilor şi a afacerilor locale.

„Lansez astăzi un program de revigorare a economiei timișene, pe care l-am numit OcroTIM. Fermierii noștri au nevoie de sprijin, iar noi îi vom susține. Mediul de afaceri din județ trebuie să repornească motoarele, iar autoritățile trebuie să fie alături de companiile timișene. Sănătatea publică trebuie ocrotită, iar Consiliul Județean Timiș se va implica în mod substanțial. Vom susține și mai puternic proiectele de infrastructură, în drumuri, rețele de apă și canalizare. Vom veni cu măsuri concrete în domeniul asistenței sociale pentru ca instituțiile de ocrotire socială și beneficiarii lor să se simtă mai protejați în perioada următoare. Vom ajuta sectorul turistic să revină cât mai repede. Vom oferi soluții cu activitatea culturală și vom manifesta o grijă sporită față de mediul înconjurător. Prin programul OcroTIM  ne propunem ca Timișul să revină din punct de vedere economic și social la nivelul lunii martie”, a anunţat Călin Dobra.

Lansarea Programului OcroTim

Timișul, povestea de succes a ieșirii din criză. Lansarea Programului OcroTim

Publicată de Călin Dobra pe Luni, 11 mai 2020

La efortul comun de combatere a efectelor economice nedorite ale pandemiei contribuie toate nivelulurile administraţiei, naţionale, judeţene, locale, subliniază Dobra.

„Autoritățile locale și centrale, Consiliul Județean Timiș, primăriile, Guvernul României sunt chemate să ghideze relansarea prin punerea la dispoziție a fondurilor, prin relansarea de facilități pentru mediul de afaceri, prin stimularea consumului, prin comunicarea cu cetățenii și antreprenorii. Ne-am dori un sprijin consistent de la nivel central, dar, dacă e să fiu realist nu trebuie să ne facem iluzii. Așteptăm alocări concrete de fonduri pentru județul nostru. Până atunci trebuie să ne bazăm pe noi înșine”, a mai subliniat liderul CJ Timiş.

Mai multe despre modul în care instituţia administrativă judeţeană a gândit OcroTIM vom aflat în scurt timp.

 „În câteva zile vom veni cu măsuri concrete, prin care ne vom adresa cu precădere micilor afaceri și zonei sociale, urmând să extindem aria de intervenție în săptămânile care vin”, a mai anunţat Călin Dobra.

Comentarii

comentarii