Acasă Actualitate Călin Dobra e mulțumit de rezultatele obținute în mandatul de patru ani...

Călin Dobra e mulțumit de rezultatele obținute în mandatul de patru ani la șefia CJ Timiș

1499
DISTRIBUIȚI

Venit la conducerea Consiliului Județean Timiș, după ce colegul său de partid, Sorin Grindeanu a preluat funcția de prim ministru, Călin Dobra a încheiat sâmbătă un mandat de aproape patru ani pentru a conduce administrația județului. A renunțat la un post mult mai ”călduț”, de parlamentar, pentru unul mult mai dificil.

Sâmbătă, în fața premierului Ludovic Orban, Dobra și-a predat mandatul lui Alin Nica, cel care a câștigat la alegerile locale funcția de președinte CJT.

”Mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Timiș s-a încheiat! Plec cu capul sus și consider că după aproape 4 ani în fruntea CJT este momentul să spun, încă o dată, MULȚUMESC! Pentru încrederea acordată în toată această perioadă, pentru susținerea arătată, pentru critică, atunci când a fost cazul, și pentru implicarea dumneavoastră. Toate acestea m-au ajutat și îmi dau putere să merg mai departe. Sunt mândru de tot ce am făcut pentru județul Timiș, însă, suficient de realist ca să îmi asum nu doar reușitele, ci și eșecurile”, a anunțat Dobra, după ceremonia de predare a mandatului.

El e mulțumit de rezultatele muncii sale administrative, dar și de echipa cu care a lucrat.

”Am făcut administrație în mod profesionist și las în urmă o „moștenire” de care sunt mulțumit, dar și o echipă de specialiști din cadrul aparatului propriu al CJ Timiș gata să pună în continuare umărul pentru dezvoltarea acestei regiuni.  Un mare mulțumesc și jurnaliștilor cu care am colaborat în acești ani, care uneori m-au ”taxat”, însă, de fiecare dată, au relatat obiectiv despre activitatea și proiectele CJT”, mai spune Călin Dobra.

Comentarii

comentarii