Acasă Politica Călin Dobra face un apel public către Guvern: Prețurile alimentelor de bază...

Călin Dobra face un apel public către Guvern: Prețurile alimentelor de bază trebuie plafonate

2140
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, cere intervenţia statului în domeniul comercial. Oficialul cere o limitare a scumpirilor la produsele alimentare, contextul actual nefiind unul normal pentru asemenea scumpiri, considerate a fi speculă.

„Nu e momentul pentru speculă. Nu e momentul pentru scumpiri. Nu e momentul să facem profit cu orice preț. E momentul să fim solidari, să avem grijă unii de alții, pentru că doar astfel putem să trecem cu bine peste această perioadă”, spune Dobra.

El spune că introducerea stării de urgenţă a dus la o evoluţie necontrolată a preţurilor la alimentele de bază. Iar specula ar trebui oprită şi pedepsită.

„După intrarea României în stare de urgență, prețurile au luat-o razna, iar coșul zilnic de cumpărături a devenit tot mai greu de umplut. Condamn, pe această cale, scumpirile exagerate ale alimentelor de bază și goana după profit a vânzătorilor. Specula trebuie OPRITĂ și aspru PEDEPSITĂ!”, spune liderul CJT

El face un apel public către Guvern, cerând adoptarea unei ordonanță de urgență care se plafoneze prețurile produselor de bază, la nivelul mediu din ultimele luni.

Comentarii

comentarii