Acasă Actualitate Călin Dobra îi propune lui Nicolae Robu: extindeţi Calea Torontalului la patru...

Călin Dobra îi propune lui Nicolae Robu: extindeţi Calea Torontalului la patru benzi

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, se gândeşte la extinderea la patru benzi a drumului de la ieşirea din Timişoara, pe Calea Torontalului. Acesta este unul dintre ultimele de la ieşirea din municipiu care nu a beneficiat de extindere, iar oficialul CJT îl provoacă în acest sens pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, muncipalitatea având în administrare acest drum.

Extindeţi Calea Torontalului la patru benzi, îi propune Dobra lui Robu, lansându-i în acest sens o provocare. Aeroportul Cioca şi evenimentele care se organizează evenimente, în urma unei noi strategii a proprietarului locaţiei, CJ Timiş.

Organizarea de concerte şi alte evenimente similare e un excelent motiv pentru a se lansa ideea lărgirii la patru benzi a unui important drum din zona Timişoarei. Porţiunea din Calea Torontalului dintre ieşirea din oraş şi trecerea peste calea ferată de la Flextronics a fost preluată în administrare de Primăria Timişoara, de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri.

În weekend, la aerodromul Cioca are loc Flight Festival. Evenimentul reprezintă o parte din noua strategie de dezvoltare a locaţiei, care aparţine de CJT,

Comentarii

comentarii