Acasă Politica Călin Dobra îl acuză pe ministrul Sănătăţii că vine la Timişoara să...

Călin Dobra îl acuză pe ministrul Sănătăţii că vine la Timişoara să facă show-uri mediatice

1926
DISTRIBUIȚI

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, consideră că vizita ministrului Sănătății, la Timișoara, de joi după-masă, a fost una care a avut ca scop doar realizarea unui show mediatic. „În urma sa nu rămâne nimic. A doua oară”, spune, supărat, Dobra.

Conform actualului şef al CJT, Nelu Crăciun refuză să întâlnească reprezentanţii autorităţilor locale, fiindu-i frică de o confruntare.

„Bineînțeles, nu a fost dispus să aibă întâlniri cu autoritățile locale. Le evită elegant sau îi e frică de o confruntare directă? Prezent la Timișoara, a constatat că la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” colectivul este minunat! DA! Este minunat! Dar nu aveam nevoie de confirmarea sa. Știm asta cu toții! Ceea ce nu a constatat ministrul – nici nu avea cum, deoarece lipsa sa de dialog este totală, iar pelerinajul pe la spitalele din Timișoara este doar pentru un show mediatic ieftin – este că problemele din județ sunt departe de a fi rezolvate.

Las la o parte faptul că a venit cu mâna goală, adică nu a vorbit de niciun echipament cu care să fie dotate spitalele care tratează cazurile de Covid19. Ce echipamente de protecție?! Ce kituri de testare?! Deși, tocmai asta e marea problemă. Că NU testăm suficient!”, a mai anunţat Călin Dobra.

El aduce în atenţie spitalul din Lugoj, care nu ar avea de unde să cumpere echipamente de protecţie pentru personalul medical.

„Domnule ministrul al Sănătății, oare la urechile dumneavoastră a ajuns informația că Spitalul Municipal din Lugoj, unitate suport, nu are de unde să cumpere kituri de testare? Oare știți cât de greu e să găsești furnizori serioși de echipamente de protecție și nu “bișnițari de pandemie”. Oare mai știți cât era o mască înainte de criza aceasta? Noi luptăm aici cu toate armele. Câștigăm bătălie după bătălie. Dar, pentru un război atât de perfid, e nevoie de întăriri”, a mai subliniat Dobra.

Comentarii

comentarii