Acasă Actualitate Călin Dobra: ”Ministrul Sănătății ignoră nevoile județului Timiș”

Călin Dobra: ”Ministrul Sănătății ignoră nevoile județului Timiș”

2072
DISTRIBUIȚI

După ce a ”controlat” haosul din Arad, ministrul Sănătății, Nelu Tataru, a trecut într-o vizită scurtă și prin Timișoara. Cu toate că și la spitalele de aici sunt mari probleme, iar o localitate este în carantină, ministrul a mers direct la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș.

Simțindu-se ignorat pentru că are altă culoare politică, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, în acuză pe ministrul Tătar că ”ignoră nevoile județului Timiș”. Și că nu vrut să asculte nevoile timișenilor ci s-a întâlnit doar cu ”spuma” liberalilor de aici.

”Sacoșu Turcesc are nevoie de sprijin. Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” are nevoie de sprijin. Spitalul CFR are nevoie de sprijin. Spitalul Municipal din Lugoj are nevoie de sprijin.

Iată doar patru dintre problemele imediate de la nivelul județului Timiș, pe care aș fi dorit să le abordez cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Din păcate, în timp ce mă aflu în județ, în mijlocul focarului de Coronavirus de la Sacoșu Turcesc, unde o comunitate întreagă este speriată și așteaptă sprijin, aflu ”pe surse”, că ministrul are întâlniri, mai mult sau mai puțin politice, în Timișoara, cu ”spuma” liberalilor de aici.

L-aș fi luat cu mine, poate aveam ocazia, în mașină, pe drum, să-i explic cum am găsit resurse, la Consiliul Județean, să ajutăm spitalele din județul Timiș, în timp ce DSP-ul condus de domnia sa nu a livrat, până în acest moment, nici măcar un singur echipament de protecție sau teste pentru personalul medical.

Domnule ministru, lăsați politica! Vă invit în mijlocul oamenilor din ”provincie”. Veniți cu măsuri concrete de luptă împotriva COVID-19!”, spune Călin Dobra.

Comentarii

comentarii