Acasă Actualitate Călin Dobra nu este lăsat să voteze: ”E rea voință și...

Călin Dobra nu este lăsat să voteze: ”E rea voință și chiar un abuz, o încălcare grosolană a legii”

1333
DISTRIBUIȚI

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, nu poate vota! Aflat în izolare la domiciliu după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, el anunţă că nu va beneficia de prezenţa la domiciliu a urnei mobile, în urma unei decizii luate de secţia de votare unde este arondat. El acuză conducerea secţiei de vot de rea voinţă şi de comiterea unui abuz.

Situaţie neplăcută pentru Călin Dobra. Actualul şef al CJT spune că nu poate să-şi exercite votul garantat de constituţie. Aceasta, după ce membrii comisiei din cadrul secţiei de votare unde este arondat, la Lugoj, a decis să nu se deplaseze urna mobilă.

„VREAU SĂ VOTEZ! E dreptul meu constituțional! Dar, în secția de votare unde sunt eu arondat, membrii au hotărât, încă de aseară, să nu se deplaseze cu urna mobilă. Iar situația nu este singulară. În câteva minute, cât durează procesul electoral, în aer liber, în cazul meu, cu măști și păstrând distanța virusul nu se transmite. Și nu o spun eu, ci o poate confirma orice cadru medical.  Tind să cred că e rea voință și chiar un abuz, o încălcare grosolană a legii și un pretext pentru a-mi îngrădi mie și altor zeci de mii de oameni aflați în aceeași situație, un drept prevăzut de Constituție”, spune Dobra.

Comentarii

comentarii