Acasă Politica Călin Dobra, PSD Timiş: “Primarul Timişoarei trăieşte într-o lume paralelă, fără corespondent...

Călin Dobra, PSD Timiş: “Primarul Timişoarei trăieşte într-o lume paralelă, fără corespondent în lumea reală”

2354
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, şeful PSD Timiş, a făcut un apel public către primarul Timișoarei şi către consilierii PNL, dar şi către celelalte partide politice din cadrul Consiliului Judeţean şi Consiliului Local Timişoara să pună pe primul loc interesul cetăţeanului şi să facă toţi corp comun pentru a atrage investiţii pentru dezvoltarea infrastructurii sportive în Timişoara.

Călin Dobra a declarat următoarele, joi 15 martie: “Primarul Timişoarei trăieşte într-o lume paralelă, fără corespondent în lumea reală. Lansarea de către domnul primar a ideii de a construi o sală polivalentă din bugetul propriu al Primăriei Timişoara mi se pare distractivă şi consider că în continuare timişorenii sunt minţiţi. Spun asta în condiţiile în care avem o sală în construcţie de 3.000 locuri, în condiţiile în care societăţile comerciale Colterm şi RATT aflate în subordinea consiliului local sunt aproape în faliment şi clubul sportiv al primăriei nu are plătite salariile sportivilor din luna noiembrie. De aceea am lansat, în cadrul proiectului de refacere a infrastructurii sportive, un apel la dialog către primar, dar să fie  un dialog constructiv, nu din postura că el deţine adevărul absolut. Colegii mei, consilierii judeţeni PNL, nu au înțeles mesajul meu. De aceea fac acest apel public către toate partidele politice, inclusiv către PNL Timiş, să lăsăm ambiţiile deoparte şi orgoliile prosteşti şi să facem front comun cu toţii pentru a atrage această mare investiţie în Timiş, de la Guvernul României. Aşadar cine îndeplineşte condiţiile tehnice va trebui să aibă sprijinul tuturor partidelor politice pentru a implementa investiţia”, a spus Dobra.

În continuare el a mai adăugat că îndemnul liderului national al PNL, Ludovic Orban, de a da cu parul în PSD i se pare hilară, dar PSD este obişnuit  cu asemenea atitudine din partea PNL şi nu va ceda. “Dau asigurare din partea PSD Timiş că, în cazul în care Compania Naţională de Investiţii (CNI) a hotărât să finanţeze construcţia Sălii Polivalente în locul pus la dispoziţie de Primăria Timişoara, va exista tot sprijinul politic al colegilor mei PSD din cadrul Consiliului Local Timişoara. Apelul meu este şi către preşedintele PNL Timiş, (…), de a susţine acelaşi demers dacă CNI va decide că cel mai bun loc este cel pus la dispoziţie de CJ Timiş. Mă bucur că ceilalţi colegi ai mei de la CJT din celelalte partide politice UNPR, PMP şi ALDE au înţeles acest lucru pentru a face front comun pentru a fi atrasă această investiţie în Timiş. Din păcate, nu cred că PNL Timiş şi preşedintele său se vor trezi la realitate. Am observat şi atitudinea liderului national, Orban, cu îndemnul de a lovi cu parul în PSD. Suntem obişnuiţi cu această atitudine din partea PNL. Totuşi eu cred că, pentru interesul cetăţeanului, vom reuşi să depăşim şi aceste momente hilare provocate de liderul national al PNL, Orban, şi de liderul judeţean, (…)”, a spus Călin Dobra.

Comentarii

comentarii