Acasă Administraţie Călin Dobra răspunde ironiilor lui Cristian Moș: Înțeleg că este nou și...

Călin Dobra răspunde ironiilor lui Cristian Moș: Înțeleg că este nou și învață!

496
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a răspuns ironiilor lansate de actualul vicepreședinte al instituției, Cristian Moș, după ce acesta spunea, legat de anunțul de finalizare a lucrărilor de extindere la patru benzi la DJ 609D, Centură – Aeroport, că postarea sa de pe Facebook este doar o informare și nu o … laudă cu proiectele fostei administrații.

”Înainte de orice am un mesaj pentru domnul Călin Dobra: aceasta este o informare pentru timișeni, nu este o postare prin care ne lăudăm cu o lucrare inițiată de fosta administrație”, anunța miercuri, Cristian Moș.

Răspunsul a venit de la Dobra, la scurt, era greu de crezut că Dobra nu va oferi o replică. Desigur, tonul e la fel de ironic, ca și originalul.

”Înainte de orice, am un mesaj pentru vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș: Când nu faci nimic, nu ai cum să greșești!   Sper că înțelege că mă refer la faptul că nu are ce probleme să întâmpine în proiectele inițiate pentru județul Timiș, pentru că, supriză, nu a inițiat nimic! #oameninoi. Proiectul de lărgire la patru benzi a DJ 609D – Aeroport a fost unul complicat, motiv pentru care mă bucură cu atât mai mult finalizarea lui! Cele mai multe fonduri pentru acest proiect au venit prin PNDL, un program huiduit și hulit nevoie mare de USR PLUS, partid din care face parte și Cristian Moș. Înțeleg că este nou și învață! Dar din păcate o face pe spatele nostru, al timișenilor!”, a scris Dobra.

 

Comentarii

comentarii