Acasă Actualitate Calitatea apei din Timişoara, în dezbatere la Aquatim

Calitatea apei din Timişoara, în dezbatere la Aquatim

365
DISTRIBUIȚI

Asociaţia Generală a Inginerilor Timiş, în colaborare cu Aquatim, universităţi timişorene, asociaţii profesionale, administraţia locală şi diverse societăţi comerciale, va organiza, miercuri, 10 noiembrie, de la ora 13, o masă rotundă pe tema calităţii apei potabile. Evenimentul face parte din cadrul Săptămânii calităţii timişorene, ce se desfăşoară în perioada 8-12 noiembrie.
La întâlnirea de miercuri va fi prezentată lucrarea „Calitatea serviciilor un atu al afacerilor în perioada de criză”, susţinută de inginerul Carmen Bota, specialist din cadrul Biroului Calitate-Mediu al Aquatim.
Discuţiile vor fi moderate de directorul general al Aquatim, dr. ing. Ilie Vlaicu, preşedintele Societăţii de Protecţia Mediului AGIR Timiş. Tot în cadrul manifestărilor organizate în această perioadă, marţi, 9 noiembrie, de la ora 12, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Banat, dr. ing. Elena Săvescu, şefa Secţiei Canal din cadrul Aquatim, va susţine lucrarea intitulată „Preocupările SC Aquatim SA pentru respectarea standardelor de calitate a apelor uzate deversate în emisarii naturali din judeţul Timiş”.

Comentarii

comentarii