Acasă Economic Camera de Comerţ Arad anunţă lansarea unor noi serii de cursuri autorizate

Camera de Comerţ Arad anunţă lansarea unor noi serii de cursuri autorizate

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în luna martie 2024 noi serii de cursuri autorizate, după cum urmează:

  • Formator
  • Responsabil Mediu
  • Expert Achiziţii Publice
  • Arhivar

Înscrierile sunt în continuare deschise.

“Centrul de formare profesională din cadrul instituţiei organizează cursuri pentru sprijinirea activităţilor membrilor, agenţilor economici şi persoanelor fizice, care sunt în căutarea unui loc de muncă sau sunt interesate de schimbarea activităţii lor. Programa de cursuri s-a adaptat şi se adaptează în funcţie de cerinţe”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

La cerere, se pot organiza și alte cursuri care nu sunt prevăzute în program. Data de începere a cursurilor poate suporta modificări și se stabileşte în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere. Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat. Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad – strada Cloşca nr. 5 sau online.

Acte necesare la înscriere în copie: cartea de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă de studii, trimise la adresa: carmen.crisan@ccia-arad.ro. Vă puteţi înregistra şi online completând formularul aici.

Mai multe detalii se pot obține la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, prof. Carmen Crişan, manager departament Formare Profesională, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

Comentarii

comentarii