Acasă Actualitate Campanie stradală de recrutare de voluntari, în Piaţa Operei Timişoara

Campanie stradală de recrutare de voluntari, în Piaţa Operei Timişoara

DISTRIBUIȚI

Fundaţia Serviciilor Sociale “Bethany” Timişoara este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor şi a familiilor, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţă socială.
Începand cu data de 24 decembrie 2008, fundaţia derulează pe o perioadă de 10 luni proiectul “Consolidarea Centrului de Resurse pentru ONG-urile din domeniul serviciilor sociale care activeaza în judeţele Timiş, Arad şi Hunedoara!”.
Proiectul are un buget total de 66.865 euro, din care 56.250 euro reprezintă finanţare acordată în cadrul Programului PHARE 2006 Creşterea rolului societăţii civile în procesul de integrare a României, iar 10.615 euro reprezintă cofinanţare din partea Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany, care implementează acest proiect împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.
În data de 29 aprilie, în Piaţa Operei Timişoara, se va desfăşura o campanie stradală în vederea recrutării de voluntari. “Prin această campanie se doreşte atragerea de voluntari pentru ONG-urile din domeniul serviciilor sociale care activează în judeţul Timis.
De asemenea, se doreşte şi promovarea voluntariatului prin sprijinirea dezvoltării instituţionale a ONG-urilor prin utilizarea de resurse umane voluntare, iar pe de altă parte, sprijinirea activităţii Centrului de Resurse”, a precizat Andreea Burtea, coordonator voluntari. Infomaţii la tel./fax: 0256 499431; 0723 242534; e-mail crong@bethany.ro

Comentarii

comentarii