Acasă Actualitate Când ridicolul ajunge la etajul IX, este o nouă gafă

Când ridicolul ajunge la etajul IX, este o nouă gafă

1148
DISTRIBUIȚI

Printre lume a rămas o vorbă: dacă ai probleme de un anumit fel, du-te la etajul IX (al Spitalului Judeţean, unde se află secţia de neurologie). Oarecum impropriu, pentru că neurologia (problema cu nervii trigemen, sciatic, cranieni etc) nu este totuna cu psihiatria, deşi au şi ceva, parţial, în comun: capul. Numai că dacă te doare măseaua este atins un nerv, fără a fi musai nevoie de consult psihiatric.

Primarul Nicolae Robu continuă şirul gafelor (şi) pe facebook şi se laudă: “NOUĂ! ASEARĂ NOUĂ AM DAT!”. Nici un ştim cum să mai interpretăm astfel de bucurii puerile: laude, răutăţi, gafe? Oricum, pentru un primar care are un oraş greu de dus în spate, cu şantiere, pasaje, poduri şi un an 2021 în perspectivă, pare cel puţin ridicol un astfel de… comportament. Mai ales că laudele domniei sale în materie de fotbal au nimerit întotdeauna în bară; s-a mai lăudat că a dat 10 goluri şi ACS Poli a pierdut Liga I.

De această dată nu ştim cui mai poartă ghinion postarea, dar nu am aflat că nu a mai dat 10 goluri, ci 9. Edilul vrea să cucerească concitadinii, prin noul filmuleţ postat pe facebook, că fotbalul e cuceritor. Dar despre spectacolul de opereta “Voievodul Ţiganilor” , din faţa ONRT, de luni seara, chiar nimic? Dădea mai bine ca imagine decât o minge după care aleargă toţi, iar când o ajung, dau cu piciorul în ea. Ne îndreptăm, totuşi, spre CAPITALĂ EUROPEANĂ A CULTURII, nu spre una a fotbalului. Timişoara este în primul rând culturală, nu microbistă, dar domnul Nicolae Robu rămâne perseverent.

“NOUĂ! ASEARĂ NOUĂ AM DAT!

Ce joc! Ambiții mari, de ambele părți! Dar, din nou, ce era de demonstrat s-a demonstrat!  :)) Echipa mea a câștigat, cu 15-9, după 1h30min de joc, fără pauză! Nouă din cele 15 goluri ale noastre le-am dat eu. Două dintre ele, cu capul! Și am mai avut și două bare, una cu capul, una cu călcâiul. Ce minunat e fotbalul!”, spune Nicolae Robu pe pagina sa de facebook.

NOUĂ! ASEARĂ NOUĂ AM DAT!Ce joc! Ambiții mari, de ambele părți! Dar, din nou, ce era de demonstrat s-a demonstrat! :)) Echipa mea a câștigat, cu 15-9, după 1h30min de joc, fără pauză! Nouă din cele 15 goluri ale noastre le-am dat eu. Două dintre ele, cu capul! Și am mai avut și două bare, una cu capul, una cu călcâiul.Ce minunat e fotbalul!Dacă vă place, dați LikeDacă nu vă place, postați textul “Dislike!”În ambele situații, dați Share / Distribuie

Publicată de Nicolae Robu pe 11 Iunie 2018

Comentarii

comentarii