Acasă Administraţie Când va fi gata MultipleXity? Robu: „Nu suntem la un concurs de...

Când va fi gata MultipleXity? Robu: „Nu suntem la un concurs de lâlâială, cine o întinde mai mult…”

826
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a prezentat „vești foarte bune” referitoare la concursul „de soluții, nu de idei” de la MultipleXity: sâmbătă s-a dat drumul competiției. „Suntem în linie dreaptă, sper să avem succes. În 15 aprilie sper să ni se predea idei fabuloase, serioase”, au fost cuvintele acestuia.

Cu toate că arhitectul Rudolf Gräf, de la Ordinul Arhitecților din România – organizatorii concursului –, a spus că începerea lucrărilor mai repede de începutul anului următor i se pare imposibilă, Robu îl contrazice și promite că pe la jumătatea acestui an va avea loc și licitația, organizată de câștigătorul concursului.

„Nu o să permitem [n.r. câștigătorului concursului] să stea șase luni să elaboreze detaliile de execuție. Să fim serioși! Nici nu îl ascult

(n.r. pe Rudolf Gräf)

!”, a spus hotărât edilul, continuând: „Va fi așa cum trebuie să fie, vă garantez… așa cum e normal. Nu suntem la un concurs de lâlâială, cine o întinde cel mai mult”.

În ceea ce privește costurile, Robu nu a vrut să dea nici măcar o estimare. „Asta se va știi pe parcurs. Vom știi exact cât ne va costa când vom trage linia finală. Puteam face cum se făcea înainte. Se profita de marja mare, era și rea-credință din partea celor care «îndeplineau anumite condiții». Nu aici!”, a încheiat acesta.

Comentarii

comentarii