Acasă Eveniment Candidat la o primărie din vestul țării, împuşcat de un braconier

Candidat la o primărie din vestul țării, împuşcat de un braconier

2404
DISTRIBUIȚI

Un candidat la alegerilor locale a fost împuşcat la o partidă de vânătoare, de un braconier. S-a întâmplat într-o localitate din Arad. Victima este în stare critică la spital, iar medicii au fost nevoiți să extirpe un rinichi.

Ioan Nicoară, candidat al PPU pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Seleuș, a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare.

„Vineri seara, în jurul orei 20:00, în timp ce desfășura activități în cadrul unei partide de vânătoare autorizate, un bărbat de 60 de ani a fost împușcat în zona abdomenului de către un bărbat de 37 de ani, vânător autorizat. Evenimentul a avut loc pe un fond cinegetic de pe raza localității Seleuș.

Victima a fost transportată la Spitalul Ineu și ulterior la Unitatea de Primire Urgențe Arad. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul: nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept, braconaj cinegetic și vătămare corporală din culpă”, a precizat Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, potrivit aradon.

Comentarii

comentarii