Acasă Politica Candidaţii PSD pentru primării, cu excepția edilului din Secaș, gata de campanie

Candidaţii PSD pentru primării, cu excepția edilului din Secaș, gata de campanie

309
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu Florin Barsasteanu01Toţi actualii primari PSD din Timiş vor fi menţinuţi drept candidaţi pentru alegerile din vară, pentru funcţiile de edili, cu excepţia primăriţei din Secaş, din motive de integritate.
„Primarii în funcţie vor fi candidaţii noştri pentru alegerile din iunie, cu o singură excepţie, doamna primar de la Secaş, pe care nu o mai susţinem, pentru că nu se înscrie în Codul de integritate. A pierdut un proces, e în primă instanţă la Lugoj, o condamnare de un an”, a anunţat preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu.
Grindeanu a mai afirmat că în următoarele două săptămâni, toţi candidaţii vor trece prin filtrul integrităţii, „fie că vorbim despre candidaţii primari, fie că vorbim despre candidaţii la consiliile locale. Se vor termina şi sondajele, vom putea veni cu lista completă, astfel încât să putem lua decizia cea mai bună din punct de încredere al încrederii cetăţenilor în persoanele pe care le putem propune noi la funcţiile de primari, în localităţile respective”.
Grindeanu nu a exclus posibilitatea unor alianţe în judeţ cu ALDE, dar nu a precizat dacă este vorba despre alianţe preelectorale sau postelectorale.

Comentarii

comentarii