Acasă Eveniment Candidatul PNL la o primărie din Timiș, liderul unui grup care aducea...

Candidatul PNL la o primărie din Timiș, liderul unui grup care aducea droguri, prin colete, din Spania, a fost reținut de DIICOT

32025
DISTRIBUIȚI

Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Giera, Timiș, a fost reţinut pentru trafic de droguri. Poliţiştii au descoperit în casa sa o jumătate de kilogram de cannabis.

Polițiștii din Ilfov au realizat că dealerii din zonă sunt aprovizionați de traficanți din zona de vest a țării. Aceştia au luat urma unui colet din Spania despre care au aflat că ar conține cannabis și au luat legătura cu colegii lor din Timiș, unde se afla destinatarul pachetului. Polițiștii de la Crimă Organizată Timiș au organizat un flagrant delict. După ce coletul a fost ridicat de o femeie, agenții au înconjurat mașina suspectei, care, inițial, s-a blocat în mașină și a refuzat să coboare. În colet, ofițerii au descoperit 1,5 kilograme de cannabis, relatează Pressalert.

Agenții au realizat ulterior că femeia nu era adevăratul destinatar al pachetului. În urma informațiilor primite, polițiștii antidrog au organizat o acțiune de amploare ce vizau județele Timiș și Caraș Severin, ajungând să percheziționeze și locuința destinatarului final al coletului cu droguri, nimeni altul decât Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei timișene Giera. Potrivit sursei citate, în locuința acestuia s-a mai găsit jumătate de kilogram de cannabis.

Candidatul a fost ridicat de polițiști, la fel și soția sa și femeia care a ridicat coletul din Spania. Cei trei urmează să fie audiați de procurorii DIICOT București.

Comentarii

comentarii