Acasă Eveniment Cannabisul s-a făcut cât porumbul, la Pietroasa. Trei persoane au fost reținute

Cannabisul s-a făcut cât porumbul, la Pietroasa. Trei persoane au fost reținute

DISTRIBUIȚI

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, împreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, au efectuat 5 perchezitii domiciliare, în judetul Timis.

Vizate de aceste perchezitii au fost trei persoane banuite de trafic de droguri de risc.

“Din cercetari a reiesit ca trei barbati, în varsta de 25, 28 si 39 de ani, ar fi cultivat cannabis, în localitatile Timisoara si Pietroasa, pe care, ulterior, l-ar fi distribuit în judetul Timis.  În urma efectuarii perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate, în vederea continuarii cercetarilor, peste 700 de grame de cannabis, aproximativ 10 grame de amfetamina, mai multe instrumente folosite la prepararea, portionarea si consumul drogurilor, precum si 4 grindere. De asemena, la doua dintre locatii au fost descoperite doua culturi outdoor de cannabis, respectiv în municipiul Timisoara a fost descoperita o cultura de cannabis, formata din 13 plante aflate în diverse stadii de dezvoltare, iar în localitatea Pietroasa, din judetul Timis, a fost descoperita o cultura de cannabis, formata din aproximativ 150 de plante, totalizand peste 170 de kilograme de masa verde de cannabis. Cei trei barbati au fost condusi la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara pentru audieri, barbatii, în varsta de 28 si 39 de ani, fiind retinuti pentru 24 de ore, ulterior, magistratii dispunand fata de acestia masura arestarii preventive, pentru 30 de zile.”, a anuntat IPJ Timis.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane. La activitati au participat si politisti din cadrul I.P.J. Timis si jandarmi ai Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara, scrie Lugoj Info.ro.

Comentarii

comentarii