Acasă Actualitate Canotorii din Timișoara primesc containere pentru vestiare, după ce baza le-a fost...

Canotorii din Timișoara primesc containere pentru vestiare, după ce baza le-a fost dărâmată

DISTRIBUIȚI

Canotorii Timișoarei au parte și de o veste bună. Primăria vrea să le dea trei containere, pe care să le folosească pe post de vestiare, pentru a nu mai fi nevoiți să se schimbe în aer liber. Va reamintim ca administrația Fritz a demolat baza canotorilor aflată pe malul Begăi, motivând ca clădirea era ilegală. Demolarea a fost făcută în “pachetul” de luptă cu… clanuri imobiliare.

Canotorii de la CSM Timișoara vor avea, în sfârșit, unde să se echipeze pentru a putea din nou să se antreneze, decent, pe Bega. Mai e un singur pas, aprobarea consiliului local. Odată obținut acordul, aceste trei containere ar urma să fie transferate în Parcul Rozelor, acolo unde, după luni de zile de chin, canotorii au primit în final permisiunea să își amenajeze, pe un teren aflat în administrarea Ministerului Sportului prin Clubul Sportiv Municipal Timişoara, în baza Actului Normativ nr. 25/ 05.01.2022 emis de Guvernul României, o bază de antrenament.

Momentan, cele 3 containere se află în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Dr. Victor Babeș”. Acestea urmează să devină spații cu destinația de folosință în domeniul sportului, cu scopul de a deservi activitatea sportivă, ca spații pentru vestiare pentru sportivii de la secția de canotaj.

”În vederea desfășurarii activității curente a secției de canotaj, se propune darea în administrare către Clubul Sportiv Municipal Timişoara a unui număr de 3 containere, construcții ușoare din elemente modulate, cu destinaţia de folosință în domeniul sportului, cu scopul de a deservi activitatea sportivă, ca spații pentru vestiare pentru sportivii de la secția de canotaj”, se spune în documentația proiectului de hotărâre.

Comentarii

comentarii