Acasă Eveniment Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă,...

Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă, pe o șosea din Timiș

DISTRIBUIȚI

Daniela Ploia a fost, zilele trecute, protagonista unui incident șocant provocat chiar de ea. Artista a intrat cu mașina pe contrasens și doar norocul și viteza de reacție a șoferului în care a intrat au făcut accidentul să nu se soldeze cu victime.

Daniela Ploia se afla în judeţul Timiş, unde ar fi participat la o cântare. La sfârșitul acesteia, artista a urcat la volanul mașinii, unde ar fi decis să-și încheie socotelile cu viața. Decizia fiind luată, artista a tras brusc de volan și a intrat pe contrasens. A fost la un pas de a intra într-un alt şofer. Din fericire, acesta a avut viteză de reacție și a evitat în ultimul moment o tragedie. În urma incidentului, maşina bărbatului a ajuns pe câmp, iar cântărața s-a răsturnat în șanț.

Din fericire, nici artista, nici celălalt șofer implicat nu au suferit răni grave. Mai mult, șoferul nu a depus plângere împotriva artistei fiindu-i milă de aceasta. În momenul producerii accidentului, Daniela Ploia a început să plângă în hohote repetând întruna că se simte umilită.

„Nu sunt într-un moment prea bun. Nu vreau să aud de nimeni”, a declarat Daniela Ploia pentru Fanatik.

Artista nu este, din păcate, la prima tentativă de sinucidere. În urmă cu trei ani, Daniela Ploia s-a răsturnat cu maşina în râul Timiş. Și atunci a avut, însă, noroc: patru bărbaţi care se aflau în apropiere au reușit să o salveze. Printre aceştia se afla şi un angajat ISU Timiş. Atunci, bărbatul a mărturisit că a reuşit să o scoată pe artistă din maşină şi a dus-o acasă.

Cea mai recentă tentativă de suicid a artistei este cu atât mai șocantă cu cât, în urmă cu o lună, aceasta se declara fericită. Daniela Ploia mărturisea atunci că iubeşte și că ia în calcul şi o mutare din ţară pentru bărbatul iubit.

“Am luat în calcul să mă mut eu în Grecia. Spun asta pentru că sistemul medical românesc este la pământ și nu l-aș compromite pe el. Nici el nu dorește să lucreze în România. Dacă ar fi să mă mut în Grecia aș cânta, aș lucra ca asistentă pentru că am făcut și școala de asistente. Mă descurc cât de cât în limba greacă, știu limba engleză, este în regulă. Ne-am gândit la cum vom face pe viitor pentru că nu vrem să stăm la distanță. Cred în Dumnezeu cu tot sufletul meu și sper ca de data aceasta să fie cu noroc”, spunea artista pentru Fanatik.

Sursa: romaniatv.bet

UPDATE: Daniela Ploia a dezmințit știrea conform căreia a vrut să sinucidă., și are cu totul altă explicație despre accidentul din Timiș.

”Se pare că nu mă fac auzită și primesc mesaje cu jigniri de la oamenii care nu mă cunosc dar mă judecă după știrea cum că aș fi vrut să îmi curm viața.

Am făcut postarea și am explicat ce s a întâmplat și se pare că nimeni din presă nu este interesat să mă întrebe acum după ce a apărut știrea, ce s a întâmplat?!

Am explicat că o prietenă a avut Vineri seară accident în apropiere de zona unde locuiesc (nu cea menționată de presă) și m a sunat sa merg acolo. Am ajuns acolo și m-am crucit cum le erau mașinile și ei erau ok.

Imaginile apărute în presă sunt din momentul așteptări sa iese ea de la declarații și eu agitată că urma în doar două ore sa plec din țară.

Motivul pentru care am refuzat să vorbesc cu jurnaliștii când m au sunat a fost că eram irascibilă că pierdusem legătura între avioane din cauza companiei WIZZAIR (ăstora, cum pot sa le cer daune pentru că am pierdut cealaltă legătură și am pierdut și un spectacol la care trebuie sa returnez banii?!) și nici nu mai doresc sa apar in presă.

Doar pentru faptul că am refuzat sa i ascult și eventual sa zic ceva, ei au luat-o ca și cum așa au stat lucrurile.

Sunt o fata care pune totul la suflet și nu îmi e ok sa fiu terfelită de oameni crezând ei că așa am făcut și mai mult am implicat și un alt pasager.

Sper mesajul meu să ajungă și la acei oameni, eu nu am timp sa merg la Tv să dezmint știrea”, a scris cântăreața pe pagina ei de facebook.

Comentarii

comentarii