Acasă Eveniment Caravana de filme cu mesaj ecologic, la Timişoara

Caravana de filme cu mesaj ecologic, la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Media Image Factory organizează, în Bucureşti, Focşani, Sighişoara, Cluj şi Timişoara, în perioada 5-14 mai „Caravana de filme cu mesaj ecologic”, a informat Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Timiş. “Proiectul îşi propune să contribuie la educarea generaţiei de mâine prin intermediul filmului, prezentat ca parte a tehnologiei digitale şi ca metodă alternativă de educaţie. Proiectul este sustinut de Ministerul Mediului, Agenţia Natională pentru Protecţia Mediului, cât şi de primăriile şi consiliile locale din oraşele aflate pe traseul caravanei”, a subliniat Adina Horablaga, directorul executiv al APM Timiş. La Timişoara, caravana va poposi, în zilele de 12 -13 mai, la Filarmonica Banatul Timişoara.
Publicul ţintă  este reprezentat de tineri (elevi şi studenţi), care vor avea acces gratuit în sălile de proiecţie. Prin intermediul concursului EcoPaparazzi, tinerii sunt îndemnaţi să înregistreze bune şi rele practici referitoare la mediul înconjurător, surprinse în comunităţile locale.
Cele mai bune fotografii şi materiale video vor fi premiate cu câte un aparat de fotografiat digital. Detalii la: www.guerillaverde.ro.

Comentarii

comentarii