Acasă Actualitate Caravana Radio ZU ajunge joi la Iulius Town Timișoara, în zona Tucano...

Caravana Radio ZU ajunge joi la Iulius Town Timișoara, în zona Tucano Coffee, unde Buzdugan și Morar vor transmite live matinalul și vor aduce atmosfera estivală

DISTRIBUIȚI

În Iulius Town, atmosfera vacanței de vară este adusă de Caravana Radio ZU, care ajunge, în această săptămână, la Timișoara. Daniel Buzdugan și Mihai Morar vor transmite live din fața Tucano Coffee din Iulius Gardens, matinalul de joi, 20 iunie. Vino și tu să faci cunoștință cu echipa Radio ZU și să îți savurezi cafeaua de dimineață alături de cel mai ascultat matinal din România.

 Caravana Radio ZU a pornit în turul României, iar joi ajunge și în Timișoara, în Iulius Gardens, de unde se va difuza live unul dintre cele mai ascultate matinale radio din România. Buzdu și Morar, alături de Emma și Tea Teodorescu, vor aduce atmosfera de varămuzica bună, dar și multe surprize marca Radio ZU în Iulius Gardens.

Vino joiîn intervalul orar 07.00 – 10.00, și fă cunoștință cu echipa Radio ZU! Vei avea ocazia să intri și tu live la radio și să te bucuri de o atmosferă plină de distracție.

Ediția de anul acesta a RadioAventura are loc până pe 28 iunie, timp în care echipa va parcurge peste 2.000 de km. Până acum, Caravana a fost în Pitești, Brașov și Sibiu. În fiecare zi, matinalul este live dintr-un alt oraș al țării, iar toată aventura Radio ZU poate fi văzută pe platformele lor sociale.

Comentarii

comentarii