Acasă Eveniment Carmen Bejan: ” Eu nu am avut nicio legătură cu crima, Sergiu...

Carmen Bejan: ” Eu nu am avut nicio legătură cu crima, Sergiu este de vină”

DISTRIBUIȚI

Cei doi inculpaţi în cazul „crimei de la Medicină” au depus din nou mărturii, vineri, în faţa magistraţilor. Carmen Bejan susţine că nu a avut nicio legătură cu oribila crimă petrecută în camera de cămin.

„Îmi retrag declaraţia făcută în 5 agust 2009"

Fosta studentă medicinistă spune că îi pare rău că nu a anunţat poliţia atunci când încă o mai putea face. Bejan susţine că prietenul ei, Sergiu Florea, l-a injunghiat şi mai apoi l-a tranşat pe Trifu Schrottu, iar ea doar l-a ajutat la transportul unui picior al victimei. „Îmi retrag declaraţia făcută în 5 agust 2009, atunci când am spus că şi eu l-am înjunghiat pe Trifu Schrottu. În momentul în care am făcut declaraţia eram influenţată de fostul meu prieten, pe care îl iubeam foarte mult. Mi-a promis că mă ia de nevastă şi aşa am ajuns să accept acest compromis”, a spus Carmen Bejan. Fosta studentă de la Medicină a mai povestit şi cum l-a cunoscut pe Trifu Schrottu, bărbatul care avea să fie omorât în camera ei de cămin. Tânăra spune că ea, împreună cu Sergiu Florea aveau nevoie de bani pentru a plăti nişte examene şi pentru a cumpăra o maşină. „Aşa am ajuns să mă prostituez, deşi eu nu am vrut, dar Sergiu a insistat să fac acest lucru. Aşa că eu, care îl iubeam ca o proastă, am acceptat”, spune acum Carmen Bejan.

Sergiu Florea: "Şi fosta mea iubită, Carmen Bejan, este implicată în această crimă"

Sergiu Florea nu a declarat prea multe magistraţilor, totuşi el susţine în continuare că şi fosta lui prietenă, Carmen Bejan, este implicată în această crimă. La proces a mai fost prezent şi avocatul familiei lui Trifu Schrottu, acesta depunând la dosar acte din care reiese că familia celui omorât a cheltuit cu înmormântarea peste 30.000 de lei. Familia lui Schrottu vrea să recupereze aceşti bani de la cei doi tineri "medicinişti". Un nou termen în acest proces răsunător va avea loc în 12 aprilie.

Comentarii

comentarii