Acas─â Actualitate Carmen Rusmir, cunoscut om de afaceri din Banat, a plecat spre cer

Carmen Rusmir, cunoscut om de afaceri din Banat, a plecat spre cer

5112
DISTRIBUIȚI

Carmen Rusmir, cunoscut─â timi┼čorenilor pentru activitatea sa ├«n domeniul afacerilor, dar ┼či ├«n cadrul cluburilor de servicii sociale, mai ales fiind membr─â a Clubului Rotary Timi┼čoara, a plecat spre cer. S-a ├«nt├ómplat duminic─â diminea┼úa, 11 aprilie, pe un pat din Spitalul Jude┼úean.

A fost un om generos, a donat, a ajutat, a sus┼úinut grupuri defavorizate, iubea copiii de┼či ea nu avea copii, tr─âia din convingerea proprie c─â a ajuta este o misiune de la Dumnezeu.

├Än ultima perioad─â, ea era consulul onorific al Indiei la Timi┼čoara, avea planuri mari ├«n privin┼úa promov─ârii rela┼úiilor cu India, dup─â ce f─âcuse mai multe c─âl─âtorii ├«n India, unele dintre ele fiind cu caracter spiritual.

Ea las─â ├«n urm─â un so┼ú, un om minunat, prieteni mul┼úi, oameni pe care i-a ajutat ┼či acum o pl├óng. Pentru moment, nu putem face pentru ea mai mult dec├ót s─â ├«l rug─âm pe bunul Dumnezeu s─â-i odihneasc─â sufletul, s─â o ierte ┼či s─â-i deschid─â calea printre ├«ngeri.

UPDATE: Cei care doresc sa isi ia ramas bun de la Carmen, sunt anuntati ca priveghiul va avea loc în data de 12 aprilie, incepand cu ora 16.00, la Casa funerara FuneraliaTM, Bd. Liviu Rebreanu nr. 98.
Slujba de înmormântare, va avea loc marti, 13 aprilie, la ora 13.00 la cimitirul din Calea Sagului, capela 3.

Comentarii

comentarii