Acasă Actualitate Carnagiu la Lipova

Carnagiu la Lipova

150
DISTRIBUIȚI

Un tragic accident rutier a avut loc pe DN 7, la ieşirea din localitatea arădeană Lipova spre Deva. Trei tineri au murit pe loc şi alte două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Arad.

Martorii la accident spun că maşina în care se aflau cei trei tineri circula cu viteză mare. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil ud. Autoturismul a derapat, iar şoferul nu l-a mai putut redresa. „Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un carosabil ud şi într-o curbă periculoasă, pătrunde pe contrasens, unde se tamponează frontal cu un alt autovehicul care circulă regulamentar din sens opus”, a declarat comisarul Adrian Lile, şeful Poliţiei Rutiere Arad.
Maşina a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un microbuz care se întorcea din Ungaria şi mergea spre Piteşti. Şoferul microbuzului spune că maşina tinerilor avea viteză mare, a derapat şi i-a tăiat efectiv drumul. Toţi cei trei tineri care se aflau în maşina ieşită pe contrasens au murit pe loc. Alte două persoane aflate în microbuzul care circula regulamentar au avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată aproape trei ore, iar cozile de maşini s-au întins pe mai mult de un kilometru. În apropiere, cu doar câteva ore mai devreme, a mai avut loc un eveniment rutier. Un şofer bulgar de TIR nu a observat o autoutilitară a Oficiului pentru Gospodărirea Apelor Arad, care a semnalizat că virează la dreapta, pe un drum secundar. TIR-ul a intrat din plin în autoutilitară, proiectând-o pe contrasens. Unul dintre muncitori a fost rănit, fiind transportat la spital. Ambele maşini au fost avariate. Circulaţia pe DN 7 a fost întreruptă complet, aproape două ore.

Comentarii

comentarii