Acas─â Economic Carpatair a lansat operarea cu aeronavele de tip Fokker 70

Carpatair a lansat operarea cu aeronavele de tip Fokker 70

515
DISTRIBUIȚI

Fokker 70Carpatair s-a alăturat unor importanţi operatori aerieni din Europa care au în dotare aeronave de tip Fokker 70. Carpatair a devenit singura companie din Europa de Sud Est care va dispune de aeronave jet de categoria 70-80 locuri.
Compania aeriana Full-Service cu hub-ul la Timi┼čoara a operat la ├«nceputul acestei s─âpt─âm├óni primul zbor comercial cu noua aeronav─â Fokker 70 din dotare, pe rela┼úia Timi┼čoara-Chi┼čin─âu.
Prima aeronava Fokker 70 a fost livrata companiei Carpatair vineri, 22 ianuarie, ca urmare a contract─ârii a 3 aeronave de acest tip ├«n luna noiembrie 2009. Celelalte dou─â aeronave urmeaz─â s─â fie livrate ├«n lunile februarie ┼či martie 2010. Cu o capacitate de 72 de locuri, dintre care 12 business class, noile aeronave jet combin─â tehnologia modern─â, confortul deosebit ┼či performan┼úe de zbor excelente.
„Aeronavele Fokker sunt recunoscute pentru confort, tehnologie ┼či fiabilitate, motiv pentru care mai mul┼úi mari operatori europeni au ales s─â le foloseasc─â. Noi vom utiliza aeronavele Fokker 70 pe  destina┼úiile deja existente urm├ónd ca din prim─âvara acestui an s─â lansam ┼či rute de zbor dedicate acestui tip, at├ót din Timi┼čoara ┼či Bucure┼čti, c├ót ┼či din alte ora┼če din ┼úar─â”, a declarat Nicolae Petrov, President&CEO Carpatair. „Achizitia acestor aeronave face parte din strategia noastr─â pe termen mediu care urm─âre┼čte modernizarea flotei cu aeronave performante pentru a acoperi pie┼úe ┼či destina┼úii de ni┼č─â noi. Aeronavele urmeaz─â s─â fie utilizate at├ót pentru destina┼úii interne, c├ót ┼či externe”, a ad─âugat Petrov.
 Carpatair folose┼čte la aceasta or─â 12 aeronave de tipul Saab 2000 (de 50 locuri) ┼či 3 de tip Fokker 100 (de 105 locuri).

 

Comentarii

comentarii