Acasă Economic Carpatair lansează bilete de avion speciale pentru „Carnavalurile Europei”

Carpatair lansează bilete de avion speciale pentru „Carnavalurile Europei”

534
DISTRIBUIȚI

Carnaval VenetiaCarpatair, companie aeriană full-service cu hub în Timişoara, lansează campania „Carnavalurile Europei”, prin care biletele de avion către 5 destinaţii de carnaval din Europa vor putea fi achiziţionate la preturi promoţionale începând de la 35 de euro plus taxe (one way). Astfel, în funcţie de oraşul de origine, biletele vor costa 35 de euro + taxe din Timişoara; 45 de euro + taxe din Bucureşti, Cluj – Napoca, Craiova, Oradea şi Sibiu; 55 de euro + taxe din Bacău, Cernăuţi, Chişinău, Constanţa, Iaşi, Lviv, Odesa şi Suceava.
Campania se adresează clienţilor care doresc să viziteze oricare din cele 5 oraşe ale Europei în care au loc Carnavaluri în luna februarie: Veneţia – Italia (6 feb – 16 feb), Munchen – Germania (7 feb – 16 feb), Viareggio – Italia (7 feb – 17 feb), Koln – Germania (11 feb – 17 feb) şi Patras – Grecia (15 feb – 20 feb). Perioada de vânzare a biletelor este 18 ianuarie – 20 februarie 2010, iar perioada de călătorie este între 6 – 20 februarie 2010.
„Luna februarie este luna Carnavalurilor, o perioadă în care din ce in ce mai mulţi români aleg să viziteze şi să petreacă în oraşele europene care organizează astfel de festivităţi. Prin aceasta campanie venim în întâmpinarea acestora, oferindu-le preţuri de sărbătoare pentru oricare din cele cinci oraşe în care au loc Carnavaluri Europene”, a declarat Paula Ardelean, vice-preşedinte marketing & vânzări Carpatair.
Destinaţiile de carnaval sunt deosebit de atractive prin specificul lor.
Dacă vrei să petreci la Veneţia, trebuie să te grăbeşti deoarece distracţia începe pe 6 februarie. Carnavalul de la Veneţia a devenit faimos datorită originalităţii măştilor care invadează întregul oraş.
Dacă vrei ca de la petrecerea carnavalului să nu lipsească berea, atunci ar trebui să alegi carnavalul de la Munchen sau pe cel de la Koln. Pe lângă bere, vei găsi aici şi faimoasele gogoşi specifice acestei perioade.
Daca vrei în schimb să te plimbi printre zei, atunci alegerea ta ar trebui să fie Patras, Grecia şi să participi la tradiţionalul Bourboulia.
Iar dacă vrei să participi la un carnaval închinat florilor, atunci biletul de avion trebuie să aibă neapărat destinaţia Viareggio.
Biletele de Carnaval pot fi achiziţionate atât online, prin accesarea www.carpatair.com, cât şi prin intermediul agenţiilor de ticketing.
Compania mai are în pregătire o campanie promoţională cu ocazia Valentine’s Day precum şi una care vizează reduceri substanţiale în fiecare zi pentru una din destinaţiile operate.

Comentarii

comentarii