Acasă Economic Carpatair lansează programul de fidelizare Carpatair Green Club

Carpatair lansează programul de fidelizare Carpatair Green Club

582
DISTRIBUIȚI

Carpatair, compania aeriană full-service cu hub la Timișoara, lansează în luna iunie programul de fidelizare Carpatair Green Club. Prin acest program compania recompensează clienții fideli care aleg în mod constant serviciile Carpatair, cu zboruri gratuite, prioritate la check-in, gratuități la bagaje suplimentare și ore pe simulatorul de zbor Carpatair, unul dintre cele mai performante aparate de acest tip din Europa de Est. În plus, programul alocă retroactiv puncte de fidelizare pentru toate biletele achiziționate în cursul anului 2010. Prin intermediul programului de fidelizare, la fiecare călătorie cu Carpatair, membrii Clubului obțin un număr de puncte de fidelizare (Green Points), care se calculează în functie de distanță și prețul plătit pe biletul de avion. Punctele sunt alocate atât pentru biletele Carpatair care au fost achiziționate prin intermediul website-ului Carpatair, cât și pentru cele achiziționate prin Carpatair Call Center sau prin intermediul agențiilor de turism. Pentru familiarizarea pasagerilor cu modalitatea de calcul al punctelor în funcție de valoarea biletului achiziționat și de clasa la care se efectuează zborul, Carpatair a creat un sistem special de calcul online al punctelor, Calculatorul Green Points, ce poate fi accesat la: http://www.carpatair.com/Passenger_Services/Loyalty_programs/Frequent_Flyer_Program/RO/. Sistemul de rezervări Carpatair permite folosirea punctelor acumulate în mod automat la plata viitoarelor bilete de călătorie, în timpul procesului obișnuit de rezervare. Atunci când clientul va acumula suficiente puncte pentru a achita integral biletele pe care dorește să le rezerve, sistemul va semnala posibilitatea de a plăti sub formă de puncte. În cazul în care numărul de puncte nu este suficient de mare pentru achitarea integrală, optiunea de plată în Green Points nu va apărea în procesul de rezervare.
 „Componenta inedită a programului nostru de fidelizare este aceea că oferim pasagerilor noștri posibilitatea de a avea o experiență de primă mână asupra a ceea ce înseamna practic pilotajul unei aeronave. Prin Carpatair Green Club, le oferim posibilitatea de transforma punctele de fidelizare acumulate în ore de zbor pe simulatorul din cadrul școlii noastre de pilotaj Carpatair Flight Training, asistate de instructorii Carpatair. Este o oportunitate unică, de care mulți sunt entuziasmați” a declarat Paula Ardelean, vice-prșsedinte Marketing & Vânzări.
În plus, punctele acumulate pot fi folosite pentru zboruri gratuite cu Carpatair, atât de către titularul contului de puncte, cât și de alte persoane, fără nici un fel de restricții. „Conceptul programului Green Club este acela de a oferi clientilor noștri avantaje cuantificabile care să recompenseze loialitatea lor. Programul este foarte ușor de utilizat, iar sistemul de rezervări a fost perfecționat astfel încât să vină în sprijinul clientului și să îl anunțe efectiv în momentul în care a acumulat suficiente puncte pentru achitarea integrală a următorului bilet de avion. Astfel, acesta este scutit de calcularea punctelor acumulate. În plus, pentru a oferi pasagerilor noștri accesibilitate totală la programul Green Club, am creat un program special de calcul ce a fost postat pe site-ul Carpatair, prin care aceștia se pot familiariza cu sistemul de calculare al punctelor” adaugă Ardelean.
Programul Carpatair Green Club vizează diferite nivele, pe măsură ce clientul acumulează un număr tot mai mare de puncte. Ca membru debutant, punctele se acumulează pe un Green Club Card, iar pe măsură ce numărul lor crește, clienții pot deveni membri Premium sau VIP. Cu fiecare nivel beneficiile devin mai atractive, clientul având acces la servicii preferențiale acordate exclusiv membrilor. Green Club Premium Card oferă prioritate la Check-in, clientul beneficiază de 5 kg de bagaj gratuit peste limita stabilită și de o reducere de 15% din comisionul agenției de turism partenere Air Service pentru orice pachet turistic ales. Green Club VIP Card oferă prioritate la Check-in, clientul beneficiază de 10 kg de bagaj gratuit peste limita stabilită și de o reducere de 25% din comisionul agentiei de turism partenere Air Service pentru orice pachet turistic ales. În plus, membrul are acces gratuit în Business Lounge pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara. În cazul ambelor carduri, membrii primesc un număr de puncte, cadou de bun-venit în categoriile de membrii Green Club de care aparțin.

Comentarii

comentarii