Acasă Economic Carpatair transferă operaţiunile de check-in pentru cursele interne pe Terminalul de „Plecări...

Carpatair transferă operaţiunile de check-in pentru cursele interne pe Terminalul de „Plecări Internaţionale” al Aeroportului Otopeni

DISTRIBUIȚI

Începând cu 28 martie, compania aeriana Carpatair va desfăşura formalităţile de check-in pentru cursele interne în terminalul „Plecări Internaţionale” al Aeroportului Otopeni (Henri Coandă), Bucureşti. Modificările au fost generate de lucrările de optimizare şi modernizare ce se desfăşoară pe  Aeroportul Otopeni.
Ca urmare a modificărilor implementate, biroul de ticketing Carpatair, precum şi desk-urile de check-in Carpatair pentru toate cursele interne şi externe vor fi transferate de la „Plecări Interne” la „Plecări Internaţionale”. Controlul de securitate  al bagajelor de cală se va realiza, de asemenea, în Terminalul „Plecări Internaţionale”. La Terminalul de „Plecări Interne” se va realiza numai controlul de securitate al pasagerilor şi bagajelor de mână, precum şi îmbarcarea pasagerilor pentru zborurile interne. Transferul pasagerilor între cele 2 terminale va fi semnalizat corespunzător. Pentru direcţionare, pasagerii pot obţine mai multe informaţii de pe website-ul Aeroportului Otopeni, www.otp-airport.ro.
Ca urmare a acestor modificări, timpul minim de conexiune al zborurilor Carpatair va fi de 35 minute  pentru cursele care vin din Timişoara şi pleacă spre Ancona şi Bari şi de minim 45 de minute pentru conexiuni cu alte companii aeriene.

Comentarii

comentarii