Acasă Economic Carpatair va suplimenta numărul zborurilor operate din Timişoara

Carpatair va suplimenta numărul zborurilor operate din Timişoara

411
DISTRIBUIȚI

Carpatair a anunţat că va suplimenta, în perioada sărbătorilor de iarnă, numărul zborurilor operate din Timişoara către Iaşi şi Chişinău, precum şi către mai multe destinaţii externe, a anunţat, miercuri, compania aeriană.
Cursele adiţionale vor fi introduse în zilele de duminică, din 20 şi 27 decembrie, respectiv 10 şi 17 ianuarie 2010, pentru a răspunde cererii ridicate pentru călătorii din această perioadă.
Astfel, în intervalul menţionat, vor fi operate suplimentar curse spre Veneţia, Bergamo, Roma, Verona, Bologna, Lviv, precum şi două zboruri interne către Chişinău şi Iaşi, cu retur, toate cu plecare din Timişoara.
„Este pentru a doua oară în acest an când lansăm în perioadele de vârf de sezon Oferta specială de Duminică pentru a răspunde nevoii crescute de călătorie . Dorim astfel să oferim pasagerilor mai multe opţiuni de călătorie în vârf de sezon", a declarat într-un comunicat preşedintele şi directorul executiv al Carpatair, Nicolae Petrov.
În perioada sărbătorilor de iarnă, zborurile companiei se vor executa după programul normal, cu excepţia zilelor de 25 decembrie şi 1 ianuarie 2010, când toate cursele vor fi anulate.
Compania aeriană Carpatair, care deţine un hub aerian la Timişoara, operează peste 250 de zboruri regulate pe săptămână către 30 de destinaţii din şase ţări. În octombrie, Carpatair şi-a extins oferta din Bucureşti prin lansarea a două destinaţii directe, respectiv Bari şi Ancona. Flota operatorului aerian este compusă din 15 aeronave de tip Saab 2000, cu o capacitate de 50 de locuri şi Fokker 100, cu câte 105 locuri, urmând ca din decembrie să introducă trei aparate Fokker 70, având o capacitate de 72 locuri fiecare.

Comentarii

comentarii