Acasă Cultura Carpathian Garden ne pregătește de Sunlight Theatre III

Carpathian Garden ne pregătește de Sunlight Theatre III

DISTRIBUIȚI

Flight Festival și Fundația Artmedia vă invită la un spectacol promo pentru ediția III a Sunlight Theatre în 29 mai –  CARPATHIAN GARDEN – un happening teatral prezentat de actorii Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor, într-un spectacol 100% românesc.

O satiră contemporană care surprinde evoluția speciilor urbane din peisajul românesc postdecembrist, urmărindu-le chiar în habitatul lor natural: televiziunea.

Ironie fină și o interpretare excepțională într-o comedie cu tâlc, care-ți prezintă România așa cum e ea: cu bune și mai puțin bune, frumoasă, dar plină de paradoxuri. ,,Carpathian Garden’’ e genul de spectacol care te prinde imediat, pentru că totul se derulează într-un ritm alert și pentru că nu știi niciodată ce-ar putea să mai urmeze.

80 de minute de format TV sunt transpuse scenic într-o comedie tăioasă realizată de cei doi actori: Tudor Aaron Istodor şi Radu Iacoban. Aceştia prezintă un „act comic social” susţinut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de ştiri, parcagii, preoţi, staruri de filme XXX, moguli de presă, politicieni, se succed în faţa spectatorului, provocându-i umorul şi inteligenţa. DURATA: 1h 30 min.

”Anul acesta la Sunlight Theatre pregatim 5 spectacole consacrate cu artisti de renume, asa cum v-am obisnuit, avându-i ca protagoniști pe Horatiu Malaele, Marius Manole, Maia Morgenstern, Raluca Aprodu. Acestea sunt câteva dintre numele care vor urca pe scena Sunlight. Un element de noutate îl reprezintă momentele internaționale inedite de teatru stradal.

Din repertoriu nu vor lipsi spectacole invitate ale marilor academii de teatru din țară și din alte 3 țări ale Europei, se vor monta și produce 8 spectacole ale celor mai bune trupe de liceeni din țară, vom pregăti 4 ateliere de dramaterapie pentru părinți, copii și profesori, precum și 2 workshop-uri de improvizație pentru publicul larg.

Avem un program variat pentru toate gusturile și vârstele care va contribui la dezvoltarea celui mai mare festival de EDUTAINMENT din România, FLIGHT FESTIVAL.” Ana Iacob, coordonator Sunlight Theatre.

Cu codul DOR beneficezi de 15% reducere la bilete.

https://poftimcultura.ro/evenimente/carpathian-garden/

https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-carpathian…/

Festivalul Sunlight Theatre ediția III este finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

 

Comentarii

comentarii